Har du også nogle ældre i familien der ikke kan høre hvad der bliver sagt til familiefesterne?

hoejtalere-sorte

Hvis du som de fleste danske familier, har en gammel tante, mormor eller farfar, der aldrig kan han høre hvad der bliver sagt til familiefesterne, kan du her læse om hvilke muligheder der for at sætte ekstra lyd på til komsammener, såsom bryllupper, konfirmationer, barnedåber og lignende.

Hvem i din familie har brug for højtalere?

Står du og skal holde en familiesammenkomst af den ene eller den anden slags – og har besluttet dig for, at det denne gang skal være med højtalere, så ingen går glip af onkel Anders’ tale? Så kan du i det nedenstående få gode ideer til hvor du kan leje et højtaleranlæg, hvad det koster og hvordan det installeres. 

Hos tuxen.dk finder du et bredt udvalg af leverandører. Virksomheden leverer mikrofoner – med og uden tråd -, in ear systemer, højtalersystemer, mixere, forstækere mm. til teatre, spillesteder, liveproduktioner, mødelokaler, beboerlokaler, ældrecentre, sportshaller og naturligvis fester. Alt i alt til alle de steder og events hvor der er brug for, at der bliver skruet op for lyden. 

Uanset hvilken festlig begivenhed du skal afvikle, kan der blive brug for højtalere – så særligt de ældre, men også dem der sidder bagerst i lokalet eller længst fra taleren, kan høre hvad der bliver sagt. Når du skal vælge hvilket højtaleranlæg du ønsker at leje, er den vigtigste faktor hvor mange gæster I bliver og størrelsen af lokalet. Hos tuxen.dk er der også mulighed for at leje højttalere til musikafspilning, dj-pult, lys, effekter, kabler mm.    

Hvilke lejebetingelser er gældende?

Når man står og skal leje højtalerudstyr, en bil – elller hvad det nu kan være – er det vigtigt at vide hvilke betingelser man lejer på. Hos tuxen.dk lyder lejebetingelserne i et kort oprids således: Man betaler ved lejekontrakten underskrivelse lejen og det depositum som er aftalt mellem TUXEN og lejer. Lejer skal være fyldt 18 år, havde dansk cpr. nummer og adresse. Legitimation – eksempelvis kørekort, pas eller anden billedlegitimation – og sygesikringskort med gyldig adresse skal fremvises.

Jævnfør virksomhedens regler er et lejedøgn fra kl. 11 til efterfølgende dag kl. 11 – hvis ingen anden aftale foreligger. Hvis det lejede udstyr afleveres for sent har TUXEN ret til at debitere ekstra leje, samt at dække de omkostninger virksomheden måtte have haft ved opfyldelse af anden lejeaftale. Endeligt skal det lejede udstyr returneres i samme stand som da det blev afhentet. Hvis kablerne ikke er korrekt oprullet har udlejer ret til at opkræve et gebyr på 20 kr. pr. kabel.