Find den rigtige kopimaskine til dit Senior Kontor.

shutterstock_174728567

Betegnelsen senior er oftest et udtryk for at man er nået en bestemt alder, som gør at man kan stoppe på arbejdsmarkedet. Men selvom det er tid til at stoppe på arbejdsmarkedet er der efterhånden flere og flere som vælger at fortsætte med at holde sig beskæftiget, og der er flere som begynder at arbejde hjemmefra.

Til hjemmekontoret hører der oftest en kopimaskine til. På www.kopimaskinepriser.dk, kan du få flere informationer om kopimaskiner, samt finde ud af hvilken kopimaskine der vil være mest aktuel for dig og dit behov.

På Hjemmekontoret

Til hjemmekontoret har man som oftest ikke behov for et stor monstrum af en kopimaskine, som vil ende med at fylde det hele, da man ofte vil have begrænset plads. Udover at kopiere vil man også have brug for at kunne udskrive, scanne, samt faxe dokumenter, her er der flere som tror at dette kræver en stor kopimaskine, nu hvor alle funktionerne er samlet, men dette er heldigvis ikke nødvendigt.

I dag kan man få multifunktionsprintere i næsten alle størrelser, samt nogle som både er velegnet til udskrivning i farve og i sort/hvid. Det er her både muligt at få multifunktionsprintere som er egnet til at skulle stå på et bord eller reol, samt en stand alone maskine, som kan stå på gulvet.

Arbejder du med fx grafisk design, indretning mm. som kræver at du ofte har brug for at udskrive billeder eller dokumenter i god kvalitet er det også muligt at finde en kopimaskiner eller multifunktionsprinter, som vil kunne hjælpe på dette.

Sådan finder du den rigtig kopimaskine

Når du skal finde ud af hvilken kopimaskine der vil være noget for dig er der nogle steps du kan gå igennem for at finde ud af hvilken kopimaskine eller multifunktionsprinter, som vil være den rette for dig og dit behov.

Det første du skal tage stilling til er, hvor mange sider du ca. udskriver om måneden, det tal du kommer frem til skal passe nogenlunde med kopimaskinens månedlige kapacitet. Herudover er det også en god idé at se på hvor mange sider du oftest udskriver på en gang. Hvis du ofte gør dette vil det anbefales at se efter hvilken udskrivningshastighed kopimaskinen har, dette vil sige hvor mange sider den kan udskrive i minuttet.

Det næste du skal se efter er hvilke papirstørrelser du har brug for. Alle kopimaskiner og multifunktionsprintere kan håndtere A4 papir, men ønsker du fx også at kunne udskrive eller kopiere i A3 eller i A5 størrelse, skal du også overveje dette inden du begynder din research.

Til sidst tilbyder flere kopimaskiner også andre funktioner, som kan gøre arbejdet nemmere. Dette kan fx være om maskinen skal være trådløs, skal den have hukommelseskort eller en sikkerhedskode. Hvis du er et lille kontor med enten kun en eller to computere vil du formentlig ikke have behov for disse funktioner.