Spar penge på husforsikring og få flere penge til pensionen

Spar penge og hav flere penge til pension

Det er naturligvis altid attraktivt, at spare så mange penge som muligt. Dog er der tidspunkter i ens liv, hvor man har mere brug for det. Hvis du f.eks. er stoppet på arbejdsmarkedet og derfor ikke har den samme indkomst, som du altid har haft, er det en god idé, at spare hvor man kan.

Der findes i dag flere værktøjer, som hjælper dig med, at spare penge. Mange tænker, at når de skal spare penge, er de nødt til, at skære ned på sit forbrug. Dette er dog ikke tilfældet. Til gengæld er det en god idé, at tjekke om du betaler for meget for dine forsikringer. Derfor anbefaler vi, at du tjekker, om du betaler for meget for dine forsikringer, og om du kan skære ned på de dækninger, som er med i den forsikring du har tegnet.

Det er en god idé, at gøre dette muligvis en gang om året, da forsikringsverdenen kan være en jungle for mange mennesker, og forsikringstilbuddet som passede perfekt til dig sidste år, passer muligvis ikke til dig i år. Vi giver dig derfor her, en guide til, hvordan du let kan tjekke, om der er alternativer, som passer bedre til dig.

Så nemt er det

På Mikonomi.dk kan du let sammenligne forskellige forsikringer. Står du f.eks. og ønsker, at finde en god husforsikring, kan på under et minut, bestille nye tilbud på en husforsikring. Det eneste du skal gøre, er, at udfylde den formular, som du kan se i toppen af siden på Mikonomi.dk. De oplysninger du skal oplyse, er dine kontaktoplysninger og dine forsikringsbehov.

Herefter vil du efter et par dage, blive kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber, som hver kommer med et unikt tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker. Når du har undersøgt de 3 tilbud, kan du vælge at sammenligne med din nuværende forsikring. Hvis et af de 3 nye tilbud er billigere og passer bedre til dig, kan du vælge, at tegne en ny husforsikring hos det forsikringsselskab, som gav tilbuddet.

Priserne på de 3 tilbud på husforsikringer er med stor sandsynlighed lavere, end hvis du havde kontaktet forsikringsselskaberne direkte. De 3 forsikringsselskaber ved godt, at de konkurrerer mod hinanden, og vil naturligvis give dig det mest attraktive tilbud, for at få dig som kunde.

Ønsker du ikke, at gøre brug af et af de 3 tilbud som du får, er du naturligvis velkommen til, at takke nej til alle 3 tilbud. Denne service er 100% og 100% uforpligtende, og du betaler naturligvis kun for den forsiring, som du ender med at tegne.