Få et indblik i den digitale tidsalder

sociale-medier

Er du en del af den ældre generation, som er vokset op før den digitale tidsalder tog til? Så skal du læse med her. Her giver vi dig nemlig et indblik i de største digitale medier og hvordan de fungerer. Så har du forhåbentlig lettere ved at forstå, hvad dine børn/børnebørn snakker om, næste gang du ser dem.

Google

Vi starter med en af de mest velkendte kanaler, som de fleste har hørt om, på et tidspunkt i deres liv. Google er en online søgemaskine, hvor du kan søge information om alt hvad du begærer. Google er verdens mest anerkendte søgemaskine, hvorfor den også ofte kan hjælpe dig med at finde svar på de spørgsmål du måtte have og i stor stil bliver benyttet til online annoncering for virksomheder.

Facebook

Her er der tale om verdens mest benyttede sociale medie. Facebook er et samlingsted for alle mennesker. Her har du mulighed for at forbinde dig med gamle kolleger, venner og bekendte. På Facebook kan du lægge billeder, statusopdateringer og meget mere op på din profil. På den måde giver du andre mulighed for at følge med i dit liv, ligesom du har mulighed for at følge med i deres.

Instagram

Instagram er et online billedebibliotek. Ligesom med Facebook har du her mulighed for at følge i venner og bekendtes liv, blot i billeder. Mange kendte benytter sig af Instagram, hvilket ligeledes giver anledning til at du kan følge med i deres tilværelse. Så hvis du gerne vil følge en politiker, en skuespiller eller en sportsstjerne, så kan du med stor sandsynlighed gøre det på Instagram.

Snapchat

Et meget anerkendt medie som især har taget fart indenfor de sidste fem år. Snapchat er en applikation til telefonen, som du kan bruge til at sende billeder til dem du er forbundet med. Det som gør snapchat specielt, er at de forsvinder efter et bestemt antal sekunder (1-10 sekunder).

Vi håber at du er blevet lidt klogere og derfor ikke er på helt bar bund, næste gang en af ovenstående medier bliver nævnt.