Kan man låne penge som pensionist/senior?

Sådan får du et lån, hvis du er senior og har passeret de 70

Oftest så er det svært at låne penge, som både junior og senior. Det virker dog imidlertid ret uretfærdigt. For man har da i lige så høj grad ret til fest og ballade, når man måske er lidt oppe i årene. Der burde hvert fald ikke kunne sættes en aldersgrænse på sjov og glade dage. Det synes derfor også aldersdiskriminerende, når banker og lånevirksomheder ikke vil låne penge til unge under 20 og ældre over 70. Heldigvis er det dog ikke alle, der har samme holdning til alder og lån. En af dem er Lånpengesmart, her kan du nemlig låne penge, helt indtil du er 80. På lige vilkår med alle juniorerne, eller det er faktisk ikke helt sandt, som senior har du nemlig, i første omgang, mulighed for at låne flere penge, end dem som blot er 20. Du kan nemlig første gang du låner, låne helt op til 4000 kr rente-og gebyrfrit, hvor juniorene kun kan låne 2000 kr. Hos Lånpengesmarter det derfor en fordel at være senior.

Sådan optager du et lån som senior

Det er både nemt og hurtigt at optage et lån hos Lånpengesmart. Det eneste det kræver, er, at du har adgang til internettet. Ansøgningsprocessen foregår nemlig online. Men det betyder dog også, at processen er både gnidningsfri og hurtig. Din ansøgning behandles nemlig, så snart du har trykket “send”. Og derefter går der ikke mange timer, før du kan se pengene på din konto. Det er derfor den hurtigste vej til penge nu og her. Og det kan ikke gøres meget nemmere.

Så meget kan du låne som senior

Hvis du er senior, og 80 år eller der under, kan du låne fra 100-4000 kr, første gang du låner. Når du har betalt dit lån tilbage, hæves maxbeløbet med 1000 kr.  Og sådan fortsætter det, indtil grænsen på 7000 kr er nået. Du bestemmer derfor helt selv, præcist hvor meget du vil låne, så længe det vel at mærke er indenfor beløbsgrænsen. Det er derfor en fornuftig måde at låne penge på, når man selv kan bestemme det præcise beløb, således at man ikke låner mere, end man i virkeligheden har brug for.

Hvornår skal lånet betales tilbage?

Alle lånene har en løbetid på 30 dage. Du kan dog kun optage et lån af gangen. Så du får først lov at optage et nyt, når det første er betalt tilbage. Når lånene dog er kortfristede, betyder det, at de er lette at overskue, og at du slipper for, at betale af i mange måneder efter du har optaget lånet. Lånet er nemlig hurtigt ude af verden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *