Miljøvenligt undertøj med god komfort

De fleste kender til den velkendte krise, der opstår når der skal købes nye undertøj. Hvilken undertrøje er det nu, der sidder bedst, og hvilke underbukser holder i længest tid. Og med et sortiment på markedet, der aldrig har været større, så kan det også være svært at finde rundt i, hvad du bør købe, og hvad du bør ligge på hylden. Der er heldigvis kommet et helt nyt koncept på banen, som til enhver tid er noget, du bør erhverve dig til din garderobe. Netop undertøj lavet af bambus giver dig funktionalitet, komfort og kvalitet, hvilket også giver dit undertøj, der naturligt er antibakterielt.

Bambus undertrøje til businessmanden

Går du med skjorte til hverdag, så er en bambus undertrøje den helt ideelle undertrøje til dig, da bambusgarnets naturlige egenskaber gør det nemt for din bambus undertrøje at have en tempererende virkning. Samtidig vil din bambus undertrøje også være af et blødt materiale til trods for, at den består af hele 95% bambus. Bambus undertrøjen holder sin form og farve, dens antibakterielle funktion sørger for, at dårlig lugt dræbes, og så højnes bæredygtigheden i brugsfasen, fordi den holder sig frisk i længere tid og derfor behøves den ikke blive vasket ligeså ofte som andre undertrøjer. En bambus undertrøje er altså en særdeles god investering for dig, hvis du gerne vil sikre mig en behagelig og åndbar undertrøje, der samtidig lever op til kvalitet og komfort.

Bambus undertrøje til seniorer

Skal du erhverve dig en ny undertrøje eller du på udkig efter en gave til en af de ældre i din familie, så er bambus undertøj også et godt valg her. For jo ældre vi bliver, desto større krav har vi til vores undertøjs komfort og blødhed, så vi ikke skal gå og irritere os over, at undertrøjen eller underbukserne sidder dårligt og er ukomfortable. Med en bambus undertrøje vil dette blive undgået, netop grundet dens høje komfort og lange levetid. Du skal altså ikke gå rundt med en stiv bambus undertrøje efter den er blevet vasket tre gange. Og så vil det bløde materiale resultere i, at din bambus undertrøje også er langt mere fleksibel og elastisk end mange andre former for undertrøjer vil være.

Hvordan du holder din bambus undertrøje ved lige

Har du købt dig en bambus undertrøje, underbukser eller t-shirt, så er der et par få ting, der er gode at vide om pleje af dit nye undertøj. For selvom din undertrøje eller t-shirt ofte gemmes væk inde bag andet tøj, så er det ikke ensbetydende med, at du behøver gå på kompromis med kvaliteten eller plejen af disse produkter. Først og fremmest har din bambus undertrøje den bedste pasform eller vask og det anbefales, at du vasker den ved 40 grader. Samtidig kan du undgå ”fnuller” ved at vaske med vrangsiden ud, og dette gælder undertrøjer såvel som underbukser. Undgå at anvende tørretumbleren og så skal du være den største størrelse, hvis du ifølge størrelsesguiden ligger mellem to forskellige størrelser. På den måde sikrer du dig, at din bambus undertøj bibeholder sin blødhed og komfort, og så behøver du ikke skifte det ud i næste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *