Ny carport – hvilken type skal du vælge?

Når det kommer til at vælge carport, er det vigtigt, at gøre op med sig selv hvilken type af carport, der bedst dækker ens behov. Stil derfor spørgsmålet over for dig selv;”Hvad vil jeg bruge min carport til”. Herunder har vi samlet noget information, om de forskellige typer carporte, så du kan komme godt i gang med dit nye projekt.

Enkeltcarport

Vejret i Danmark har løbende ændret sig de sidste par årtier. Der falder mere nedbør og vinden er i perioder blevet mere ekstrem, end tidligere. Det kan nemt gå ud over din carport, og specielt enkeltcarporte er i fare for at pådrage sig skader eller blive helt ødelagt. Dette er primært på grund af, at konstruktionen ikke er så solid som andre typer af carporte. Derfor skal du sikre dig, at du får en enkeltcarport i god kvalitet og så solidt konstrueret som muligt.

En carport er ikke blot en carport og enkeltcarporte findes i utroligt mange udformninger. Fordi du vil sikre dig at din carport holder i mange år, er det smart at bruge noget ekstra tid, så du kan tage en velovervejet beslutning, og stadig være glad for dit køb 5 år senere.

Det kan være en idé at tage kontakt til en virksomhed og få noget rådgivning i forbindelse med type, opsætning osv.

Dobbelt carporte

Dobbelt carporte er en carport beregnet til at dække over 2 biler, eller 1 bil + trailer og lignende. En af de klare fordele ved dobbelt carporte er, at deres konstruktion er bygget til, at modstå vind og vejr. Da konstruktionen er større end en enkeltcarport, står den mere solidt plantet i jorden og vægten og opbygningen, sikrer den mod voldsom vind.

Ligesom med enkeltcarporte så er det vigtigt at tage en velovervejet beslutning, når du skal vælge typen af dobbelt carporte. Der er rigtig mange designs, at vælge imellem, og det kan være en svær beslutning at tage. Husk at dobbelt carporte har en lang levetid, så vælg med omtanke. Du skal kunne holde ud at kigge på dem i mange år, og flytter du ud, er det rart at have valgt noget, som du mener potentielle købere ville kunne lide.

Carport i stål

Hvis du vælger at investere i en carport i stål, sikrer du ikke bare carporten, men du sikrer også, at din bil står trygt og sikkert, når stormen raser. Står du med et renoveret hus, vil stål også udstråle en moderne tilgang til ejendommen, hvorimod træ kan virke “gammeldags” og kan risikere, at trække udseendet af et renoveret hus ned.

Stål har et helt specielt skær, som fremstår moderne. Der findes mange designs med stål involveret, som bestemt kan være interessante for et carport projekt.

Carport med skur

Står du og mangler noget plads i hjemmet, til diverse ting, kan en carport med skur, være den helt rigtige løsning for dig. Det kan være du har en cykel eller noget værktøj, som ikke kan stå i huset, men som du gerne vil have stående i læ og tørvejr. Udover at være et opbevaringsrum, kan en carport med skur også give et friskt pust til din ejendom.

Få hjælp af professionelle

Det kan være svært at vælge ud fra alle de tanker man har gjort sig om typer og designs til ens nye carport projekt. Har du en meget specifik idé til designet på carporten, kan du med fordel, tage kontakt til et firma der kan levere en skræddersyet carport.

Mange firmaer tilbyder, at rådgive dig og endda give et uforpligtende tilbud på et projekt. Så hvis du ikke er sikker i din sag, så benyt dig af muligheden for at få gratis hjælp. Det kan jo også være at et firma kan give dig nye idéer og fortælle dig om muligheder, du ikke vidste var der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *